پرحرفی کودکان

کودکان هنگام بزرگ شدن و لمس سه یا چهار سالگی خیلی خوب صحبت می کنند.این مرحله می تواند برای والدین دلهره آور و هیجان انگیز باشد.ممکن است با سؤالات سختی در مورد زندگی بمباران شوید ، اما از این واقعیت که فرزندتان می تواند خودش را ابراز کند ، لذت خواهید برد.با این حال ، گاهی اوقات ، کودکان نمی دانند کجا باید ساکت بمانند و مفهوم حریم خصوصی را درک نمی کنند.اگر کودک فوق العاده پرحرفی دارید ، باید به گفته های او توجه کنید و به او کمک کنید تا به تدریج رفتار خود را اصلاح کند.

داشتن یک بچه پرحرف همیشه چیز بدی نیست.مزایای خاصی نیز در آن وجود دارد.در اینجا برخی از مزایای داشتن یک کودک پرحرف توسط مرکز مشاوره در اصفهان آورده شده است:

آنها می توانند ارتباط برقرار کنند: شما نگران آنچه فرزندتان فکر می کند یا احساس می کند نیستید.او به راحتی به شما خواهد گفت.او برای شما مانند یک کتاب باز خواهد بود.

شما سرگرمی دارید: با یک کودک پرحرف یک روز هرگز کسل کننده نیست.می توانید روی او حساب کنید تا سوالات خود را بپرسد و مکالمه هایی را انجام دهد تا شما را در کل روز مشغول نگه دارد.

پرحرفی در دنیای کودکانه

آنها خیلی راحت نظرات خود را بیان می کنند: یکی از مهمترین مزایا پرحرف بودن این است که کودکان از همان اوایل یاد می گیرند که چگونه نظرات خود را بیان کنند.آیا می خواهید بدانید که واقعاً در آن لباس چه ظاهری دارید؟ از کودک خود بپرسید – پاسخی صادقانه همان چیزی است که دریافت خواهید کرد.

موفقیت – کودکان پرحرف مطمئناً اجتماعی تر خواهند بود و ارتباط کلامی بهتری دارند.آنها تمایل دارند که به راحتی در فعالیت ها و رویدادها شرکت کنند و شروع موفقیت را به دست آورند.

جوانب منفی

با وجود همه مزایا ، گاهی اوقات پرحرفی کودکان مشکل ساز است و این صبر و حوصله زیادی را می طلبد.در اینجا برخی از موارد منفی داشتن یک کودک پرحرف آورده شده است:

اگر یک لحظه آرام در خانه آرزو می کنید ، بعید است که آن را با یک کودک پرحرف در اطراف پیدا کنید.به احتمال زیاد ، شما با سوالاتی بمباران خواهید شد که می تواند هر اونس سکوت را از بین ببرد.تنها لحظه ای ساکت و آرام که می توانید بیابید هنگام خواب است.

آنها به سختی گوش خواهند داد: فرزند شما چنان درگیر عقاید خود است که به سختی یک لحظه وقت می دهد تا به صحبت های شما گوش فرا دهد و آن را درک کند.این می تواند یک مشکل بزرگ باشد ، زیرا او عادت گوش دادن به مردم را پرورش نخواهد داد.

زنجیره افکار تصادفی: با یک کودک پرحرف ، هیچ مکالمه ای کامل نمی شود.افکار او شما را به سمتی سوق می دهد که با آنچه از ابتدا شروع کرده اید ، متفاوت است.

چگونه با یک کودک پرحرف رفتار کنیم؟

چگونه با یک کودک پرحرف رفتار کنیم؟ 

اگر تا به حال نگران شکایت معلم از زیاد حرف زدن فرزندتان بوده اید و از خود می پرسید که چرا فرزند من در کلاس زیاد صحبت می کند ، این نکات را در مورد نحوه برخورد با کودک که بسیار صحبت می کند در نظر بگیرید.

  • برچسب زدن به پرحرفی کودک می تواند ضربه جدی به عزت نفس او باشد.در عوض ، او را به خاطر آنچه که هست قدر بدانید و از اینکه او با گفتن افکارش راحت است سپاسگزار باشید.
  • هر روز به کودک خود وقت کافی بدهید تا سخنان خود را بیان کند.به چشمان او نگاه کنید و با او گفتگو کنید.او باید بداند که صحبت کردن اشکالی ندارد.ارتباط او را مهار نکنید ، زیرا بعداً ممکن است این امر منجر به بروز مسائلی شود.
  • به او بیاموزید که به اشتراک گذاشتن همه چیز خوب نیست ، بعضی چیزها خصوصی هستند.
  • برای ایجاد عادت گوش دادن به فرزند خود ، بازی سکوت یک ایده عالی است.در این بازی شخصی که سکوت را می شکند ابتدا ضرر می کند.این به او فرصت کافی می دهد تا به مفهوم سکوت و گوش دادن به دیگران عادت کند.
  • ممکن است برخورد با یک کودک پرحرف طاقت فرسا باشد ، بنابراین شما باید یک وقت استراحت داشته باشید ، به برخی از موسیقی ها گوش دهید ، یک کتاب بخوانید ، یا در جایی فعالیت کنید که کودک شما احتمالاً نمی تواند به شما بپیوندد.

بسیاری از کودکان پرحرف را می توان با روشهای مشابه روشهای ذکر شده در بالا به خوبی اداره کرد.در موارد خاص ، پرحرفی بیش از حد می تواند به دلیل شرایط پزشکی مانند سندرم آسپرگر ، اختلال بیش فعالی یا کمبود توجه و غیره باشد.شما می توانید با مرکز مشاوره کودک در اصفهان ارتباط برقرار کنید و با مشاوران ما مشورت کنید تا این احتمالات را رد کنید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.